Vi erbjuder dig högsta kvalité i vårt omhändertagande

Trygghet
Kompetens
Professionalism

Rehabkliniken har funnits i Norrköping sedan 1991, då Jan Arvidsson startade kliniken. Det är genom ständig fortbildning och utveckling som vi kan fortsätta att erbjuda bästa möjliga vård till våra patienter.

Våra kunder

Flertalet av våra patienter kommer via vårt samarbete med deras arbetsgivare. Vi fungerar här som ett komplement till den företagshälsovård som finns i övrigt och vi samarbetar med den företagshälsa som är aktuell på respektive arbetsplats.

Patienter kommer även via försäkringsbolag och idrottsklubbar, men självklart är det också en ganska stor andel som betalar besöken privat.

Utbildning och utveckling

Vi samverkar med ett flertal olika terapeuter i varierande yrkeskårer för att kunna ge våra patienter bästa möjliga hjälp. Ibland är den bästa hjälp vi kan förmedla ett gott råd – om vem som kan hjälpa dig bättre än vi.

Rehabkliniken består av naprapater och massageterapeut/PT. Alla naprapaterna är utexaminerade från NaprapatHögskolan i Stockholm.

Kompetensen på Rehabkliniken underhålls och ökas successivt via ett aktivt deltagande på kurser och kongresser årligen både inom och utom landet. Vi är medlemmar i Svenska Naprapatförbundet samt Svensk Idrottsmedicinsk Förening.

Kontakta oss!

Har du en fråga om en specifik skada? Önskar du att vi tar fram tips på någon övning? Eller vill du att vi tar en förutsättningslös diskussion om hur vi kan hjälpa till att lyfta hälsan på ditt företag? Fyll i kontaktformuläret nedan, så återkopplar vi mycket snart!