De skickligaste terapeuterna i Norrköping hittar
du på Rehabkliniken

man2Rehabkliniken har funnits i Norrköping sedan 1991, och grundades av naprapat Jan Arvidsson. Under Rehabklinikens tak har de skickligaste terapeuterna samlats för att kunna ge dig den bästa tänkbara hjälpen. Gemensamt har vi en mycket gedigen erfarenhet och kunskapsbas att erbjuda dig.

Flertalet av våra patienter kommer via vårt samarbete med deras arbetsgivare. Vi fungerar här som ett komplement till den företagshälsovård som finns i övrigt och vi samarbetar med den företagshälsa som är aktuell på respektive arbetsplats.

Patienter kommer även via försäkringsbolag och idrottsklubbar, men självklart är det också en ganska stor andel som betalar besöken privat.

Hög kvalité i vårt omhändertagande

Vi samverkar med ett flertal olika terapeuter i varierande yrkeskårer för att kunna ge våra patienter bästa möjliga hjälp. Ibland är den bästa hjälp vi kan förmedla ett gott råd – om vem som kan hjälpa dig bättre än vi.

Rehabkliniken består av naprapater, massageterapeut/PT och vår spindel i nätet Åsa Larsson i receptionen. Alla naprapaterna är utexaminerade från NaprapatHögskolan i Stockholm och massageterapeuten Elin Lindgren har sin utbildning från Bergkvist Massage- och Friskvårdsutbildningar i Linköping. Naprapaterna som finns på plats för att hjälpa dig är: Jan Arvidsson, Berny Junja, Fredrik Reifner, Malin Gustavsson, Rickard Johansson, Malin Johansson och Jesper Persson.

Kompetensen på Rehabkliniken underhålls och ökas successivt via ett aktivt deltagande på kurser och kongresser årligen både inom och utom landet. Vi är medlemmar i Svenska Naprapatförbundet samt Svensk Idrottsmedicinsk Förening.

Samarbete Region Östergötland

Rehabkliniken har tidigare under många år haft separat avtal för naprapatvård med Region Östergötland. Detta avtal upphörde 170930, eftersom Regionen bestämt sig för att göra en samlad upphandling av en bredare rehabiliteringstjänst. Denna upphandling vanns av Rygg och Nackrehab i Norrköping AB – som verkar i Rehabklinikens lokaler. Naprapaterna Jan Arvidsson, Fredrik Reifner och Rickard Johansson är verksamma både i Rehabkliniken och Rygg och Nackrehab. I Rygg och Nackrehab finner man även fysioterapeuterna Linda Flod och Marina Fried samt samtalsterapeuten Eva-Carin Kempe. Läs mer om Rygg och Nackrehab på www.ryggochnackrehab.se